Licht in de duisternis

“Welkom” op onze website!

NIEUW: nieuwsbrief van Juni 2016 is uit en te lezen op de site!

We wensen jullie/ u veel leesplezier!

011

4 gedachten over “Licht in de duisternis

 1. Via een berichtje in de krant las ik dat mensen bezig zijn om te breien en te haken voor kinderen in Roemenie en Albanie en dat die spullen waarschijnlijk eind november/begin december daarheen worden ge bracht.
  Ik ben Gerda Kalmann en ik ben fotograaf. Ik ben 2 jaar geleden in Roemenie geweest en ook in een Roma setting en zou daar heel graag weer heen gaan. Ik ben zeer geïnteresseerd in de Roma en andere mensen.
  Mijn vraag is of ik mee kan gaan als jullie daar heen gaan om alles te fotograferen.
  Ik hoor heel graag z.s.m. van jullie.
  Met vriendelijke groet,
  Gerda Kalmann

 2. Dag,
  Graag wil ik jullie ondersteunen door e.e.a. aan gehaakte artikelen te leveren via de
  lappendekensclub. Het lukt me maar niet om contact te krijgen met deze club. Misschien kunt u me verder helpen door dit door te sturen. Ik zou graag weten waar ik de spullen af kan leveren.
  Vriendelijke groet,
  Joannie

 3. Beste Karin,

  Wij hebben elkaar eens ontmoet in de bergen bij Gilau en bij het NCDO. Wij zijn nu in Roemenië en zouden je graag even spreken/ontmoeten.neem svp even contact met ons op. Bel ons op of 06 21477110 NEDERLANDS of roemeensnummer 07 61784119.
  Sms ons en wij bellen terug.
  Hopend contact. Toos en Maarten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *